Leserinnlegg:

Det finnes en del personer rundt deg som ikke liker din holdning til fyrverkeri

- Det finnes en del personer rundt deg som reagerer på det lyset, de lydene, det bråket, som fyrverkeri skaper, skriver forfatteren bak leserinnlegget, som vil være anonym. Driva kjenner vedkommendes identitet.  Foto: Arkiv

Meninger

Fyrverkeri er forbudt frem til kl. 1800 på nyttårsaften. Fra kl. 0200 natt til 1. januar er det forbudt igjen. Det hadde vært fint om du som forbruker kunne respektert dette og du som politi, faktisk kontrollerte dette.

Det finnes en del personer rundt deg som reagerer på det lyset, de lydene, det bråket, som fyrverkeri skaper. Det finnes personer rundt deg som får oppriktig redsel av dette, som får «flashbacks» og blir helt satt ut. Disse personene prøver å ikke la denne reaksjonen gå utover andre. Det er mulig på nyttårsaften mellom kl. 1800-kl. 0200. Da får vi gå «i hi», det forstår og respekterer vi.

Men til alle dere som MÅ prøveskyte før nyttårsaften kl. 1800: slutt med det!

Til alle dere som må skyte opp alle fyrverkeri-rester etter klokken 0200 og ut i januar: slutt med det!

Til politiet: håndhev dette!

Hilsen

Veteran fra internasjonale operasjoner
De fleste husdyr i området