Leserbrev

Ski-lekeområde Fagerhaugan idrettspark - brev til Sunndal kommune

Meninger

Undertegnede og flere med meg reagerer på opplevelsen av hvordan det gror igjen i Fagerhaugan (akebakken). Jeg understreker at henvendelsen er gitt i beste mening.

Jeg er opptatt av å fremsnakke dette anlegget. Det kan jeg gjøre hvis det ryddes og tilordns slik det var en gang. I dette anlegget har mange barn tatt sine første ski/rattkjelke i bruk. Barna har fått en flott opplevelse. Jeg er såpass gammel at jeg husker den gang det var hoppbakke med mye folk og god stemning i Fagerhaugan. Nå er det bare et falleferdig hopp igjen.

Det som gjør meg mest bekymret er at dette flotte anlegget gror igjen.

Håper at den rette person i kommunen tar tak i dette.
Vi vil ha et flott anlegg i Fagerhaugan idrettspark alle sammen.

Dette er ment som et konstruktivt innspill til en forbedring. Legger med noen bilder.

Sunndalsøra 6.1. 22

Stig Rune Andreassen