Leserinnlegg

Sunndal ungdomsråd startet det nye året med et aldri så lite pengedryss

Etter innkomne søknader fra avgangsrevyen ved Sunndal videregående skole og klubbstyret ved Sunndal ungdomssenter var det duket for årets første møte i Sunndal ungdomsråd tirsdag 11.januar 2022.
Meninger

Og ungdomsrådet hadde spanderbuksene på denne gangen.

Å kunne være med på å bidra til at ungdommer som er medlemmer på ungdomssenteret får gå på kino for kr 25,- én gang i måneden er ingenting annet enn kult, sier nestleder Erling Lilleby som kom med et nytt innstillingsforslag om å øke bidraget fra 15000,- til kr 20 000,-.

«Jeg har vært med på kino med ungdomssenteret en gang», sa Hudson Lewis- «og da var det fullt i Keila. Dette må vi støtte opp om i år også!»

Sarah Holen, avtroppende leder i SUR, lot alle som ønsket det få komme til orde før SUR gikk til votering. Og Erling Lilleby Jenssens forslag ble vedtatt med 5 mot 1 stemmer.

For Sunndal ungdomsråd har det blitt en tradisjon å støtte avgangsrevyene ved Sunndal videregående skole. Og årets avgangsrevy har heller ingen grunn til å henge med hodet etter gårsdagens møte.

I søknaden fra revyen får bedrifter og sponsorer 6 ulike sponsorpakker å velge mellom. Fra minstestøtte på kr 1000.- og opp til hovedsponsor som er på kr 6000,-. Ett siste alternativ er valgfritt beløp.

I innstillinga til kommunedirektøren lå det et forslag om å doble hovedsponsorpakken og å støtte årets avgangsrevy med kroner 12 000,-.

«Sunndal ungdomsråd dobler dette beløpet og sender et skikkelig signal til revygruppa om at SUR virkelig har «Levva livet- en revy uten grensa» i ryggen», står det i vurderingen.

Kommunedirektørens innstilling ble enstemmig vedtatt.

Enkelte dager som representant i SUR er bedre enn andre- i går var en sånn dag. Det er fint å kunne bidra økonomisk på tiltak som direkte angår små og store ungdommer i kommunen vår.

Sarah Holen, leder for Sunndal ungdomsråd