• Nyheter
  • Sport
  • Kultur
  • Meninger
  • Les E-avis
  • Kontakt oss

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Meninger →

Norsk kjøtt blir aldri «hjernedødt»

Husdyrhald og kjøtt er ikkje eit problem i gras- og beitelandet Norge, men det har visst Gunhild Stordalen vanskeleg for å forstå.

foto
Stortingsrepresentant Jenny Klinge Foto: Ragne B. Lysaker, Senterpartiet
Oppdatert: tirsdag 26. juli 2022 kl. 09:12
Du leser nå en meningsartikkel. Den uttrykker skribentens mening.
Publisert: mandag 25. juli 2022 kl. 13:00 Oppdatert: tirsdag 26. juli 2022 kl. 09:12
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Landbruk
  • Kjøtt
  • Politikk
  • Jenny Klinge
Ansvarlig Redaktør
Tommy Fossum
Kundesenter
71 68 97 40
abonnement@driva.no
Besøksadresse
Alti Sunndal, 6600 Sunndalsøra
Næringshagen, 6650 Surnadal
Tips
redaksjon@driva.no
SMS/MMS
DRIVATIPS til 2097

Driva arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Driva har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Driva.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.