Mye på gang i senter

Men får ikke ny aktivitet i tomme lokaler i tide til julehandelen.

Senterleder Bergsvein Brøske  Foto: Ingrid Ellevset

Nyheter

Det er interesse for lokaler som i dag står tomme i Amfi Sunndal, sier sentersjef Bergsvein Brøske. Men det blir ikke ny aktivitet i de mørklagte lokalene i tide til julehandelen.

Biltema?

Det største lokalet som står ledig i dag, er det som tidligere huset dagligvarekjeden Rimi. Lokalene har stått tomme siden butikken stengte dørene i sommer. Biltema har vært nevnt som en aktuell leietaker, men kjeden har vært på stedet, sett på lokalene og slått fast at de er for små for Biltemas behov.

- Handelsstedet Sunndalsøra hadde trengt et slikt konsept. Derfor er vi tydelige på at vi skal finne den løsningen som må til for å få Biltema hit. Og vi har klokkertro på at Biltema kan lykkes på stedet, noe vi også har sørget for å formidle til kjeden, sier senterleder Brøske.

Ifølge Aura Avis skal Biltema først være klar for etablering på Sunndalsøra i 2017.

Klær og blomster

Bestseller Wholesale har tidligere i høst i samarbeid med Amfi Sunndal søkt etter "en drivende dyktig selger" som er "riktig person til å drive sin egen butikk innen tekstilbransjen". Bestseller eier varemerker som Vero Moda og Jack & Jones, som også tidligere har vært å finne i kjøpesenteret. 

- Vi har vært i kontakt med flere som er interesserte, men vi har ikke funnet noen driver, vi er ikke i mål, konstaterer Brøske. Letingen vil imidlertid fortsette.

- Vi har ikke gitt opp. 

Det har også vært søkt etter noen som ønsker å satse på blomstrende omsetning - og drive en Interflora-butikk i senteret.

- Der har vi også vært i dialog med flere. Vi jobber fortsatt aktivt med en slik etablering.

Foran skjema

Amfi Sunndal har i dag 28 butikker under samme tak. I fjor omsatte senteret for nærmere 420 millioner. 2015 ligger an til å bli et godt år, ifølge Brøske.

- Ser vi på sammenlignbare tall - der leietakere som ikke lenger er en del av senteret holdes utenfor - ligger vi foran skjema.