Løseth fikk utviklingsprisen

Gir prispengene til fotballgruppa i Surnadal idrettslag og sanitetsforeninga i Todalen.

Ga bort prispengene: Lars Løseth deler prispengene mellom, Todalen Sanitetsforening og fotballgruppa i Surnadal idrettslag. 

Nyheter

Det var en glad gründer som mottok Surnadal Sparebanks utviklingspris under torsdagens næringslivskonferanse. Prisen består av heder og ære og en sjekk pålydende 25.000 kroner.

Prisutdeler Allan Troelsen pekte på den store jobben Lars Løseth har lagt ned i dagligvarebransjen og gjennom etableringen av Amfi-sentrene med hovedkontoret trygt plassert i Surnadal. Det har bidratt til positive ringvirkninger i hele regionen.  Prisvinneren ble beskrevet som engasjert, dedikert, strategisk og en person som er innehaver av en stor porsjon sunn fornuft.

- Du er en forretningsmann som er høgt respektert på nasjonalt nivå, sa Troelsen.

Prisvinneren takket for prisen med si at det er artig å få 25.000 kroner som prispenger fra en bank han forlot for 40 år siden.

- Jeg fikk ikke innvilget et lån på 65.000 kroner. Daværende Stangvik og Surnadal kom til samme konklusjon da jeg søkte om det samme lånet der. Tusen takk for prisen. Prispengene vil jeg dele mellom fotballgruppa i Surnadal idrettslag og Todalen sanitesforening, sa Løseth til applaus fra salen.