Smittende håndballglede

Topp integreringstiltak i Sunndal Sportshall.

God stemning: Som bildet viser var stemningen på topp etter at den første av i alt tre økter var gjennomført.   Foto: Inge Nordvik

Nyheter

– Dette er et kjempefint tiltak, som vi mer enn gjerne takker ja til å delta på. Det sier frivillighetskoordinator ved Sunndal asylsøkermottak Kine Jacobsen til Driva.

Foranledningen er at Sunndal Håndball ved leder Svein Tidemann etter søknad til UDI har fått tildelt midler til et integreringstiltak rettet mot barn og unge i mottak.

I den anledningen ble barn i alderen 6-12 år fra mottaket lørdag invitert til håndballskole/turnering, og det var også innkjøpt drakter pluss sko til deltakerne, som disse selvsagt får beholde. Asgeir Hatlen fra Lundamo var innleid for å lede samlingen.

Både Tiedemann og Hilde Nilsen fra Sunndal Håndball sier seg godt fornøyd med oppslutningen. Trym Gran Tidemann og jenter fra J-14-laget var også med inn for å assistere Hatlen.

Samlingen var oppdelt i tre bolker på 45 minutter hver. I tillegg til frukt i pausene fikk de om lag 20 deltakerne servert pizza som avslutning.

Mer fra dette fine tiltaket finner du i Driva sin papirutgave på onsdag.