Høstmesse med Skimmer

Musikkgruppa Skimmer framfører konsertkonseptet Høstmesse i Rindal kirke søndag 12. november.

Skimmer med Ketil Hustad, Jeanette Paulsen, Jo Ranheim og Gunnhild Bagøien blir å oppleve i konserten Høstmesse i Rindal kirke søndag kveld.   Foto: Lars Johan Dybvik

Nyheter

Det er godt kjente sangere og musikere for rindalspublikummet vi får møte i serien Arena: Kirke i Rindal kirke søndag kveld.

Skimmer har eksistert siden 2007, og består av Jeanette Paulsen og Gunnhild Bagøien på vokal, Ketil Hustad på tangent og Jo Ranheim på gitarer.

Bagøien og Hustad er tidligere kjent fra gruppa Svevestøv, mens Ranheim og Paulsen med sin tilknytning til bygda har opptrådt her i mange sammenhenger.

Konsertkonseptet Høstmesse er en kirkekonsert med lokale folketoner, viser, salmer og nyskrevet messemusikk der flerstemt sang, gitarer og tangent er del av klangen som er særegen for Skimmer.

Konseptet var også presentert for rindalingene i 2009 og for tida er gruppa i studio og planlegger sin første plateutgivelse som kommer neste år.

Med Jo Ranheim som lydtekniker og produsent ved Øra studio, er det nærliggende å gjette at han blir produsent også for denne plata.