Kvartfinale i sprint

Kristoffer Berset kom til kvartfinale i sprint. Oppdatert.

Alise Einmo og Kristoffer Berset har gjort det bra på Beitostølen.  Foto: Privat

Nyheter

Det er i helga Norges Cup i langrenn for junior på Beitostølen. Kristoffer Berset er ferdig med sine tre renn. Det blei 56. plass på 10 kilometer, en 19 plas på 15 kilometer og en kvartfinaleplass i sprint på Berset. Surnadalingen blei nummer 5. i sin kvartfinale i M 19/20 år.

Alice Einmo gikk inn til en 15. plass på 5. kilometer fredag og blei nummer 47. på prologen i sprinten lørdag. Hun har ennå ikke gått sitt renn søndag. Løpet er utsatt på grunn av mye vind.

Vilde Roysdatter Lange fra Vistdal gikk i klassen kvinner 18 år. Hun fikk en 18. plass på fem fri på fredag, en 31.plass på sprinten og en 29. plass på fem fri på søndag. Hun melder hun er fornøyd med helga.