Power stenger dørene

Lørdag er det slutt for butikken på Sunndalsøra.

Stenger dørene: Lørdag stenger Power butikken på Sunndalsøra, etter tre dager med opphørssalg.  Foto: Ingrid Ellevset

Nyheter

Det er ti år siden Expert åpnet dørene i Sunndal Torg. I fjor skiftet kjeden navn til Power. Nå er de ansatte sagt opp, og det annonseres opphørssalg.

– Salget starter torsdag, og når det er ferdig lørdag, låser vi butikken. Da er den stengt, sier distriktssjef i Power Norge, Kjell Arntsen.

Kjeden har ikke vært fornøyd med omsetningen i butikken på Sunndalsøra. Det har vært røde tall på bunnlinja de siste årene. Arntsen forteller at det har vært jobbet i lengre tid for å sikre et grunnlag for videre drift på stedet. Blant annet har det vært forhandlet med huseier i Sunndal Torg om ny leieavtale, etter at kontrakten går ut 1. februar i år. Sunndal Torg eies av Lars Løseths LL Holding AS og Butikkeiendom AS, som eies av Christian Lykke gjennom selskapet I K Lykke AS. Arntsen sier både huseier og kjeden har kommet hverandre i møte, men at de ikke greide å komme helt i mål.

Arntsen avviser imidlertid ikke tanken på at Power-kjeden kan komme tilbake på Sunndalsøra på sikt.

– Det vi vet, er at vi ikke kan ha butikken der den er i dag, vi ser at lokalet ikke er stort nok for at vi greier å nå den omsetningen vi må ha. Men huseier sitter på flere lokaler, sier han.

Det er rundt 2,5 årsverk tilknyttet butikken, med varehussjef i full stilling.