Drar til med metal på rockefest

”SKUV Rock Fest” i Surnadal.

PanQuake Inc.:Rolf Paulsen på vokal, Preben Gøssu Joramo og Tomas Gravvold på henholdsvis solo- og rytmegitar, Tobben Kvande på bass, og til slutt men ikke minst, Jan Peter Husby på trommer.  Foto: SKUV

Nyheter

Surnadal Konsept UtVikling sier de har lagt julerepertoaret fra «Merry F***ing Christmas»-suksessen før jul på hylla – i alle fall fram til neste desember – og starter knallhardt på 2018-sesongen med metalrock.

Neste lørdag inviterer SKUV til «SKUV Rock Fest» i Sandeman på Vårsøg Hotell.

Skuv mener dette er et konsept for de som liker musikk hvor det slås litt hardere på trommene og spilles med fuzz på gitarene. I den forbindelse gir SKUV plass til en lokal nykommer og vekker til live igjen to lokale «rockedinosaurer».

Tre lokale band på hvert sitt sted i rock/metall-landskapet står altså på SKUV-scena denne kvelden.

- Arrangementet blir denne gangen holdt i Sandeman, og dette er ikke kvelden for småprat ved bordene, sier Øyunn Aune i SKUV.

Dette sier SKUV om bandene:

PanQuake Inc.

PanQuake Inc. spiller ikke blues, pop eller jazz. De orker faktisk ikke store mengder av slik musikk (ok, de hører litt på slikt i smug, kan de avsløre...). PanQuake Inc. Spiller derimot metall og bare metall! Denne kvelden spiller de hovedsakelig Metallica. Med Rolf Paulsen på vokal, Preben Gøssu Joramo og Tomas Gravvold på henholdsvis solo- og rytmegitar, Tobben Kvande på bass, og til slutt men ikke minst, Jan Peter Husby på trommer.

MAG

De har sin helt særegne stil med stort anlagt lydbilde og mørkt, seigt uttrykk. Det blir tungt og massivt, selv om det melodiøse alltid står i fokus. Bandet består av Johnny Nonsens Myklegard på vokal, Jan Peter Husby på trommer, Frank sPoon Botten og Ola Langli på gitarer, Rolf Paulsen på tangenter og Torbjørn Kvande på bass. Her får du servert noen godbiter fra bandets debutalbum som du ikke bør gå glipp av.

Verdiløse Menn

Denne gjengen fornekter seg aldri. Johnny Nonsens Myklegard (vokal), Jan Peter Husby (trommer), Frank sPoon Botten og Ola Langli (gitarer), og Torbjørn Kvande (bass), serverer rock helt uten glasur eller pynt. Etter flere legendariske runder på områdets festscener for en del år tilbake har det stort sett vært stille den siste tiden. Nå vrenger de trusene til ære for SKUV og fyrer løs igjen med en frisk blanding av originallåter og det beste fra de største norske rockelegender. En garantert stor avslutning på en grandios rockekveld i mørke Sandeman bar!