Skikarusellen i gang

Populær karusellstart i Øksendal.
Nyheter

Arenaen var lysløypa på Hjelden, og deltakerne kom fra de forskjellige kretsene i kommunen, og alle aldre var representert – fra to til godt og vel åtti år. På den ene sida av vegen var arenaen for de aller yngste å finne, og her ble medaljer utdelt til samtlige deltakere over en lav sko. Mange benyttet anledningen til å ta både en og flere ekstrarunder når de først var i gang.

På andre sida var det de fra åtte år og oppover som rådde grunnen. Her var distansene fra en til fem kilometer, og godt og vel tretti deltakere stilte opp også her. Stilarten var fri teknikk. Her var det oppkjørt spor for de som foretrakk det, samtidig som de som ville forsøke seg på skøyteteknikken kunne utfolde seg ved siden av sporet.

Været var omtrent som på OL-arenaene denne dagen – det vi si en god del vind. Da var det ekstra kjærkomment med matsalg i lavoen, der Hilde Nausthaug kunne by både på kaffe og saft med forskjellige typer formkake til.

Driva kommer med flere bilder fra denne fine skidagen i vår papirutgave som kommer på onsdag.