Legger ut tomter med nøkkelferdige boliger

Klart for bygging på Trædalsbakken.
Nyheter

Trædal Eiendom AS og Norgeshus Oppdal Bygg AS har innledet et samarbeid hvor Norgeshus Oppdal Bygg AS blir utførende entreprenør og Trædal eiendom AS vil være prosjektleder.

I første fase vil det bli lagt ut fire tomter med nøkkelferdige boliger for salg.

Etterspørselen vil så gi svar på om markedet vil ha boliger som vist på bebyggelsesplanen, eller om det er andre typer boliger som det er aktuelt å bygge, skriver de to selskapene i en pressemelding.

Totalt gir reguleringsplanen mulighet for å bygge 22 enheter på tomta.


Med utsikt

Området som skal bebygges ligger i området fra Gammelhuset og mot Lykkja.  Åtte av tomtene vil ligge helt frampå kanten med veranda ut mot fjorden. I pressemeldingen understrekes det at tomtene vil få en fantastisk utsikt ut over Sunndalsfjorden og sentrumsområdet, og i tillegg kan folk nyte sol hele året, ettersom dalen har nord/syd retning. 

Byggene som skal legges ut for salg blir mellom 69 m2 og 100 m2 med carport og utebod mellom hver enhet, slik at man kan gå rett fra bilen og inn i huset uten å være ute i regn og snø.

Byggene i en etasje vil være universal utformet slik at rullestol kan benyttes rett fra carport og inn i bolig uten å måtte ut. 

- Boligene vil passe både for eldre og familier i etableringsfasen.

I bakkant av eiendommen er det planlagt med toetasjes hus hvor stue og kjøkken vil bli i andre etasje med stor veranda, slik at det blir utsikt ut mot sjøen. Disse husene er litt større og kan tilpasses kjøper med tanke på innredning og materialvalg.


Informasjonsmøte

Det tas sikte på å arrangere et informasjonsmøte hvor planene vil bli presentert og hvor representant fra Norgeshus Oppdal Bygg vil være tilstede. 

Husene vil bil bygget på Norgeshus Oppdal Bygg sin fabrikk på Oppdal. Dette korter ned byggetiden og gir god kvalitet på bygget da produksjonen foregår innendørs.

Norgeshus Oppdal Bygg AS ble etablert i 2001 og har pr. dag 29 fast ansatte og hadde i fjor en omsetning på 64 mill. Selskapet har egen elementproduksjon med sju årsverk som leverer både til egen virksomhet og for andre aktører. Ca. 80 prosent av omsetningen er relatert til boligbygging som eneboliger og flermannsboliger.

Trædal Eiendom AS er et selskap som eier Trædalsbakken og leier ut bygninger og areal til Trædal Hotell og Turistsenter og Sunndalsøra Hi-hostell (Tidligere ungdomsherberge).  Anlegget består av åtte leiligheter, 30 hotellrom og 24 anleggsrom i modulbygg.