Nærmer seg:

Næringstreffet 2018

Onsdag kveld inviterer Halsa kommune og Halsa Næringsforening til Næringstreffet 2018.

Inviterer: Næringstreffet er et gratisarrangement og arrangeres i samarbeid mellom Halsa Næringsforening og Halsa kommune. Her ved Mari Westad, daglig leder i Halsa næringsforening.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Næringstreffet er et samarbeid mellom Halsa kommune og Halsa Næringsforening og arrangeres i amfiet ved Halsa barne- og ungdomsskole.

Det varierte og aktuelle programmet for kvelden inkluderer både litt om lokale bedriftsnyheter, digitalisering, tilskuddsordninger og mye mer.

Ordfører Ola Rognskog sier litt om næringsutvikling og kommunesammenslåing, før gründer Bente Sollid Storehaug tar over med sitt innlegg om «nådeløs digitalisering».

Rindalshytter og Innovasjon Norge har også hver sin bolk i programmet, pluss at det blir servert bedriftsnyheter fra Halsa; Engdal Aqva med spennende planer, og nysatsinger i Vaagland Båtbyggeri/Vamar.

Det er også avsatt tid til spørsmål og dialog om hva som er viktig for næringsutviklingen i Halsa.

Før kvelden rundes av med en oppsummering og litt om vegen videre, skal ordføreren dele ut årets Næringsmotpris. Hvem som mottar denne gjenstår å se.

Det blir dessuten kveldsmat fra Lageret Cafe, så her blir det tid til litt pauseprat og trivsel også. Arrangørene ønsker gjennom dette gratisarrangementet å skape en møteplass på tvers for næringsliv, kommune og andre interesserte. Alle ønskes vel møtt.

Se hele programmet her