Åpnet utstilling med Solsang

Helle og Marius klippet snora.
Nyheter

Åpningen av årets barnehageutstilling startet med Solsang framført av barnehagebarna.

– Denne sangen er det helt tydelig at dere har øvd mye på, sa barnehagesjef Mona Reinset. Deretter var det tid for høytidelig snorklipping, og de heldige utvalgte til å foreta denne høytidelige handlingen var Helle og Marius.

Etterpå var det tid for å ta de mange fine arbeidene i øyensyn. «La meg skape» er temaet for årets utstilling. Servering av frukt og drikke hører også med ved en slik anledning.

Alle barnehagene i kommunen er representert ved årets utstilling, som kommer til å vare en måneds tid. Dermed blir det anledning til de som ikke hadde anledning på åpningsdagen til å ta turen senere. Blant annet var de eldste barnehagebarna forhindret fra å delta under selve åpninga, da de akkurat denne dagen var på skolen for å gjøre seg kjent der.

Driva kommer med flere bilder i vår papirutgave på fredag.