Tar et krafttak for kreftforeningen i Surnadal

Kommer til en dør nær deg

- Kreft er noe alle blir berørt av på en eller annen måte.

Elevrådet: Helene Semb, Christian Berg og Christine Bakken Fjeld. 

Nyheter

Elever fra Nordmøre folkehøgskole går hvert år i Nedre Surnadal og samler inn penger til den norske kreftforeningen. Årets krafttak går til forsking og tilrettelegging av forholdene for alle som er behandlet for kreft, men finner livet snudd opp ned. TV-reklamen om temaet med mannen som må lære seg å være litt mindre seg sjøl illustrerer det godt. Torsdag blir det mulighet å gi et bidrag til arbeidet i Surnadal.

- Å samle inn penger til kreftforeningen er givende. Det er en viktig sak. Kreft er noe alle har et forhold til. Det blir nært for alle, sier elevrådet på Nordmøre Folkehøgskole.

De administrerer innsamlingen og regner med at 40-50 av skolens 70 elever kommer til å delta på innsamlingsaksjonen. Skolen sier elevene desverre ikke kommer rundt til alle grender, men kommer rundt i sentrum av Surnadal med sine bøsser.

- De som har kontanter putter på det ellers er det mulig å vipse penger, sier rektor Kristian Lund Silseth.