Surnadal Sparebank selger egenkaptialbevis for 102 millioner kroner

Meget stor interesse for emisjonen i Surnadal Sparebank.

Fornøyd: Banksjef Allan Troelsen er veldig fornøyd med den store interessen for å kjøpe aksjer i banken. 

Nyheter

Surnadal Sparebank fikk tegninger fra 354 interessenter som i alt har tegnet for 102,8 millioner kroner i egenkapitalbevis.  Dette er 31 prosent over maksimumsbeløpet på 75 millioner kroner, skriver banken i en pressemelding.

Alle som har tegnet seg får kjøpe aksjer. I og med at det var så stor interesse, sier banken, vil dessverre ikke de som ikke var eiere fra før eller kjøpte tegningsretter i forbindelse med emisjonen få tildelt så mange egenkapitalbevis som de hadde tegnet seg for. De får tildelt 6,7 prosent av de bevisene de hadde tegnet.

- Interessen for å delta i emisjonen var overveldende. Vi er meget godt fornøyd med at så mange benyttet muligheten til å bli medeier i banken. Vi opplever at vi er attraktive og vil fortsette å gjøre vårt beste for at våre eiere også fremover skal være godt fornøyd med investeringen, sier adm.banksjef Allan Troelsen

Banken fikk flere nye eiere i emisjonen og har nærmere 500 eiere totalt, som til sammen eier 23,2 prosent av banken. Styret i banken behandlet tildelingen av egenkapitalbevis i styremøte på onsdag, etter at banken avsluttet tegningsperioden fredag 9. mars. Den 6. april planlegger banken notering på Oslo Børs sin Merkur Market.

- Da vil det bli mulighet for alle å kjøpe og selge egenkapitalbevis i Surnadal Sparebank på nett. Dermed kan de som ikke fikk tildelt like mange egenkapitalbevis som de tegnet, legge inn en kjøpsordre, slik at de likevel får kjøpe flere bevis i Surnadal Sparebank, avslutter Troelsen