Ola Rognskog ikke med på lista til Heim SP

Rognskog er ikke med i styret og heller ikke med på lista så langt.
Nyheter

Mange trodde ordfører Ola Rognskog (Sp) ville stille som en av toppkandidatene og kanskje også som den desiderte toppkandidaten på Senterpartiets liste når Heim senterparti blei stifta. Så skjer ikke. Rognskog er ikke en gang å finne på den lista som så langt er utarbeidet.

Odd Jarle Svanem, sittende ordfører i Hemne, blir ordførerkandidaten til Heim Senterparti. På andreplass står Marte Halvorsen fra Halsa og på tredjeplass Snillfjords Geir Inge Fiske. Nominasjonskomiteen ønsker å bruke mer tid på å få på plass resten av lista, skriver tk.no.

Heim senterparti blei sitfta den 4. april. Styret i partiet består av Arnfinn Volden, Anne Strand, Jon Stølen (leder), Åse Torevik og Merete Klevset.

Ola Rognskog ser etter nye utfordringer.