Imponerende sprekt av 60-åring

Surnadal skolemusikkorps spilte veldig potent til 60 år å være.
Nyheter

Surnadal skolemusikkorps med sine 12 musikanter og fem aspiranter slo an tonen fra start. En skotsk janitsjar, «Highland Cathedral» balanserte mellom pianissimo og forte. Dirigent Sander Van Der Loo klarte på sin karakteristiske engasjerte måte å lose korpset gjennom med bravur.

Dårligere ble det ikke i korpsets andre nummer «Stand by me» med solistene Mikaela Sveen Hjertø og Ellen Svendsen Fiske. Jentene imponerte med sin stemningsfulle sang. Innledningssekvensen ble avsluttet de med «Pirates of the Caribbean». Med det beskjedne antall musikere i korpset, og med den instrumentsammensetning korpset har var det utrolig bra det korpset framførte.

Korpset overlot scenen til Mo skolekorps, seinere spilte Halsa/Valsøyfjord og Surnadal Hornmusikk.

Les mer fra konserten i neste utgave av Driva.