Driva-tippingen i gang

Har du husket å registrere deg og levere kupong?

Lokale kamper: Tolv lokale kamper, hver uke. Her er det Chrisander Nyland som scorer for Sunndal – og kanskje sørger for at en Driva-tipper får tolv rette?  Foto: Inge Nordvik

Nyheter

Nå er årets Driva-tipping i gang! Hver uke kan du gå inn på tipping.driva.no og tippe utfallet av tolv kamper. Heime, uavgjort eller borte?

For å delta, må du registrere deg med brukernavn og passord på nettsiden vår. Ukas kupong må være levert innen fredag kl. 16.00.

Hovedpremien er et gavekort på 2.500 kroner fra Amfi-sentrene i Sunndal og Surnadal. Gavekortet kan brukes i alle Amfi-kjøpesenter rundt om i landet. Hovedpremien går til den som sammenlagt får flest rette gjennom sesongen. Har flere lik poengsum, trekkes en vinner blant disse. Vinneren kåres etter sesongslutt.

Men selv om du ikke er med gjennom hele sesongen, er det premier å vinne: Vi kårer en vinner hver eneste uke. Den tipperen som hadde flest rette, får tre skrapelodd tilsendt i posten. Dersom flere har like mange rette, trekkes en vinner blant disse. På Flax-loddene vi sender ukevinneren, er det mulig å vinne inntil én million kroner. Hvem som leder tippekonkurransen vil du til enhver tid finne en oversikt over på tippesiden. I tillegg blir ukevinner og riktig kupong fra forrige uke presentert i papirutgaven.

Lykke til!