Monica Kristensen til Nesset folkebibliotek

Skal fortelle og vise bilder.

polarkveld: Monica Kristensen deltar på Polarkveld på Nesset Folkebibliotek, mandag 23. april.  Foto: .

Nyheter

Kristensen skal på turné gjennom prosjektet SamLES LITT som er et samarbeid mellom Bjørnsonfestivalen og bibliotekene i Romsdalen. Prosjektet er støttet av GassROR IKS og Møre og Romsdal Fylkeskommune. Prosjektet startet i 2017 og er nå inne i sitt andre av tre år.

Kristensen skal delta på Polarkveld på Nesset Folkebibliotek mandag kveld 23. april. Hun skal i tillegg besøke Fræna, Vestnes, Aukra og Midsund på turnéen. Monica er kjent både som polfarer og forfatter og hun ble nominert til Brageprisen for sin siste bok «Amundsens siste reise». Hun vil fortelle om og vise bilder fra norsk polarhistorie og fra egne ekspedisjoner.