- Vanlig at ungdommer sender nakenbilder til andre

Foreldre må ikke være så naive at de tror det ikke skjer her, mener tiendeklassingen Benjamin Skålvik Rønning.

Arrangørene av Driva-debatten, Driva-redaktør Sigmund Tjelle og fylkesleiar i Norske kvinners sanitetsforening, Elinor Bolme, med innledere og debattpanel bestående av forebygger i politiet, Per Atle Stenberg, "nakebildejeger" Mia Landsem, helsesøster Heidi Elnes Fiske og Benjamin Skålvik Rønning fra elevrådet ved Surnadal ungdomsskole.  Foto: Magne Lillegård

Nyheter

Drivadebatten under Vårsøghelga har blitt en fast tradisjon, og for syvende året var det klart for ett nytt tema skulle opp til diskusjon på Surnadal Kulturhus. Årets tema var «nettvett», og med deling av nakenbilder som en av undertitlene. Ett brennhett tema som virkelig er aktuelt og som hadde fortjent ett høyere publikumstall en halv sal.