Sunndalsskolene synger:

Storslått tårepresse!

Når Sunndal kulturskole trommer sammen til skolekor, gjør de det ikke halvveis. De drar på til ikke et øye er tørt hos publikum.

Mektig: Det er en opplevelse å høre drøyt hundre barnestemmer som gir jernet med innlevelse og iver.  Foto: Eva Gikling

Nyheter

I innspurten på skoleåret, er det klart for den store finalen i prosjektet Sunndalsskolene synger, hvor kulturskolen har samarbeidet med grunnskoletjenesten om å mobilisere til et kjempekor som lørdag skal opptre under Barnas Verdensdager på Øratorget. Malen har vært enkel, men uhyre effektiv: Kulturskolen har plukket ut sju sanger som elevene har øvet på over en periode. Så kommer kulturskolen rundt på hver enkelt skole med ni-manns orkester av lærere og kor-dirigent, det øves intensivt og foreldre inviteres på konsert.