Omkom i traktorulykke

Dugnadsarbeid endte på verst mulig måte
Nyheter

Det var Harald Solvik (70) fra Rindal som omkom i en traktorulykke under dugnadsarbeid ved Rindal skistadion. Det opplyser Politibetjent Åse Berit Løseth ved lensmannskontoret i Surnadal.

Ifølge adressa.no hadde han kommet i klem mellom en traktor og vegetasjonen i skogen nedenfor, men hadde kommet seg fram unna kjøretøyet for egen hjelp.

Han ble hentet av luftambulanse, men skadene han hadde pådratt seg var så store at livet sto ikke til å redde. Solvik døde mandag kveld.

Løseth opplyser at Politiet vil foreta tekniske undersøkelser på ulykkesstedet på onsdag for å få avdekket nøyaktig hva som var årsak til ulykken, og stedet er avsperret fram til disse undersøkelsene har funnet sted.

Rindal har med dette mistet en ressursperson og ildsjel som har vært aktiv i idretten, og spesielt i skisammenheng gjennom mange år.

I seinere tid har han deltatt ivrig i arbeidet med Nye Rindal skistadion aust for Igltjønna med dugnad på lysløypa. Og det var en i utgangspunktet helt vanlig dag på dugnad som gikk så fryktelig galt.