Hærverk på båtforeninga

Småstein fra "bilspøling" knuste rute i klubbhuset.

Knust rute: Herjing med bil har kastet stein og knust ei glassrute i klubbhuset.   Foto: Privat

Nyheter

- Dette kaller jeg rett og slett for hærverk, sier Jon Olav Holten i Surnadal båtforening. Torsdag ble han gjort oppmerksom på at det var knust ei rute i klubbhuset.

- Det er tydelig at det er småstein fra spøling som er årsaken. Det ligger mye småstein i ruta og det er merker etter  spøling på området. Vi har et overvåkingskamera som sveiper over området. Kameraet hadde ikke klart å fange inn de som har gjort dette. Nå vurderer vi å montere bedre overvåkingsutstyr. Det er veldig mye merker etter spøling rundt om i Surnadal. Dette må det bli slutt på. De som holder på med dette mister førerkortet om de blir tatt på fersk gjerning.

Holen sier båtforeninga vurderer å anmelde forholdet dersom ingen melder seg slik at de kan betale for skaden.