Tjuvstartet festen: Lars Petter Bjerkeset orienterte om musikkfesten og avsluttet med "Vårsøg" på saxofon.
Imponerte stort: Flest mulig bør få med seg samspillet mellom Ole Christian Haagenrud og Ludvig Gudim seinere i festivalen. Fantastisk flinke musikere!

Aldri før har vel kommunestyrerepresentantene i Nesset fått en slik start på et kommunestyremøte som torsdag ettermiddag. Nesset Musikkfest starter med konsert på prestegarden i kveld. Torsdag ettermiddag tjuvstartet festivalgeneral Bjerkeset med musikestjerner festen med å underholde politikerne. De ble skikkelig imponert.

Risa Ambo er topp-pianist og kjæreste med Lars Petter Bjerkeset. Hun hadde med søsteren Mika og imponerte stort med firhendig pianospill. Ole Christian Haagenrud var med på å starte musikkfesten sammen med Bjerkeset. Han og fiolinist Ludvig Gudim leverte et samspill som det virkelig var fart over.

Sjefen sjøl, Lars Petter Bjerkeset, spilte Vårsøg, en opplevelse for alle som var til stede. Bjerkeset benyttet anledningen til å informere om de kommende innslagene i musikkfesten. Høydepunktene står i kø helt fram til søndag kveld.

Rådmann Anne-Grete Klokset takket og overleverte en liten oppmerksomhet til musikerne.

- Vi er heldige som har personer som Lars Petter i bygda.Vi setter pris på musikkfesten og det Lars Petter har fått til, sa Klokset. Et samstemt kommunestyre applauderte.