Mer enn seksti deltakere stilte under biltreffet på Øratorget lørdag ettermiddag, noe arrangørene i den lokale Amcar-klubben sa seg veldig godt fornøyd med. Spesielt stor pris satte de på at en delegasjon fra Oppdal stilte opp, noe som førte til at de ble tildelt en spesialpris fra arrangørene. Einar Christensen mottok denne prisen på vegne av de tilreisende oppdalingene.

Under prisutdelingen skulle det vise seg at Stein Harald Ramsvik forsynte seg rikelig med utmerkelser for sin lekre Ford Shelby. Først ble det kjent at at den gikk til topps som publikums favoritt. Men ikke nok med det – også arrangørene kåret bilen som Car of the Show, og da var det ikke det minste rart at eier Stein Ramsvik var en svært godt nøyd eier. Bilen kjøpte han i fjor – og den var i så god stand at det har vært minimalt å gjøre med den, forteller Ramsvik til Driva. Det kan for eksempel nevnes at denne bilen er like fint lakkert på undersiden som ellers. Ikke noe stort behov for TECTYL der i gården, altså.

Ellers kan nevnes at Lars Rød tok andreplass når det gjaldt publikumsprisen, mens tredjepremien tilfalt Harald Klevstuen Olsen fra Oppdal.

Mange fine motorsykler var også utstilt, og her var spennvidden stor – fra Rune Bakkebø sin Harley Davidson Softtail Custom til Roy Bjørbekk sin Tempo Taifun. Sistnevnte for øvrig medlem i Kubærje Tempoklubb.

Mer fra lørdagens biltreff vil du etter hvert også finne i Driva sin papirutgave.