Innholdsrikt og allsidig program:

Spektakulær festivalhelg i flott miljø

– Vi er stolte av det allsidige og rike programmet for tur- og kulturglade i alle aldre! Det sier styret i Norsk Vandrefestival, som i disse dager legger siste hånd på verket for festivalhelga i midten av august.

Vakre rammer: - Vi gleder oss til å rigge festivalbasen på denne vakre pletten på jord, ved fjorden, nausta, prestegarden og kirka! Vi skal boltre oss både til lands og til vanns, forsikrer styret i Norsk Vandrefestival; Trond Eri (f.v.), Mattis Mikkelsen, Iren Sæterbø, Rose Bergslid og Ragnhild Godal Tunheim. (Styremedlemmer som ikke er med på bildet er Kristin Kvande Betten, Ola Fremo, Ole Solvik og Nils Helge Evjen).   Foto: Privat

Nyheter

«Naturnær» er årets tema i Norsk Vandrefestival, som også i år byr på mye innhold med fine koblinger mellom natur og kultur. Festivalen har program fordelt gjennom året, men hovedhelga blir i år i Tingvoll.