Gjersvoll vil bli varaordfører

Lusie Gjersvoll.  Foto: Elin Høstmark

Nyheter

Nominasjonskomiteen i Sunndal Arbeiderparti er glad for at Lusie Gjersvoll har takket ja til å være partiets varaordførerkandidat til kommunevalget høsten 2019.

– Gjersvoll gjør en solid innsats som partiets gruppeleder i kommunestyret. Hun er sentral i partiorganisasjonen i utvikling og gjennomføring av partiets politikk, og leder arbeidet med nytt partiprogram for kommende kommunestyreperiode. Gjersvoll er kunnskapsrik, reflektert, har gode samarbeidsevner og et voksende politisk nettverk, skriver Tove-Lise Torve i en pressemelding.

Lusie er født i Sunndal og oppvokst på Oppdøl. I dag bor hun på Sunndalsøra og arbeider som lærer i voksenopplæringa. Hun har samboer og to voksne sønner. Lusie er aktiv i kulturlivet, blant annet i Sunndal Jazzklubb. Hun er også leder i Møre og Romsdals støttegruppe etter 22. julihendelsene.

– Hennes sterke sosialdemokratiske engasjement gjør at hun vil fylle rollen som Sunndal Arbeiderpartis varaordførerkandidat på en god måte. Nominasjonskomiteen er i full gang med å sette sammen resten av Sunndal Arbeiderpartis valgliste. Vi har mange dyktige og engasjerte medlemmer som vil gjøre det attraktivt å legge Arbeiderpartiets liste i valgurnene i det kommende kommunevalget.

Ståle Refstie er partiets ordførerkandidat