Bagasjeromsalg er i ferd med å bre om seg rundt om i landet. I vårt distrikt er dette en forholdsvis ukjent aktivitet. Nå ønsker Geir Haltvik å prøve ut den nye trenden også i Nesset. Lørdag 28. juli inviterer han alle som har ting de ønsker å selge til å fylle opp bilens bagasjerom og møte fram på Alstadplassen lørdag 28. juli.

– Det er lov å selge alle lovlige varer. Bagasjeromsalg fungerer slik at det er den enkelte som er ansvarlig for salget og bestemmer prisen. De må også rydde etter seg. De som ønsker å selge noe må ta kontakt med meg slik at jeg har oversikt over hvor mange som kommer. Her på Alstadplassen skal vi i alle fall plass til 30 biler. I tillegg håper jeg sjølsagt at det blir fullt opp med kunder, sier Haltvik.

Haltvik er vel kjent som auksjonarius, men sier bagasjeromsalget ikke har noe med auksjonsvirksomhetene hans å gjøre.

– Det er allerede 10-12 selgere som har meldt seg på. Det er alltid slik at vi har noe vi ønsker å bli kvitt og som andre gjerne betaler litt for. Dette tror jeg blir artig. Jeg ser det også som et ledd i å skape litt liv i sentrum. Her er det mulig å selge både små og store ting. Fyll opp bagasjerommet og kom, oppfordrer Haltvik.

sigmund tjelle