Under årets Strongman Cup under Laksefestivalen(+) valgte Odd Inge Kvernberg og Ola Trygve Polden fra Hercules Strongman Team i Surnadal og Rindal å løfte frem kreftsaken. Med seg på laget fikk de Surnadal Sparebank, som sponset t-skjorter med trykk som ble solgt under arrangementet. T-skjortene hadde trykket: "Norsk Laksfestival – Strongman 2018", og "Et løft for en sterk sak – Krafttak mot kreft".

- Vi trykket opp 210 t-skjorter, og solgte 160. I tillegg donerte mange uten å kjøpe t-skjorter, og mange ga også en stor sum for skjortene. Det ble en bra sum til slutt, og vi er veldig fornøyde, sier Liv Dalsegg i Surnadal Sparebank.

Torsdag formiddag i lokalene til Surnadal Sparebank ble overskuddet offentliggjort - T-skjortesalget ga hele 24 017 kroner til kreftsaken. Det er et tall arrangørene sier seg svært fornøyde med.

- Vi hadde lyst til å gjøre mer ut av arrangementet. Strongman er jo mye muskler, men vi ville også vise frem hjertevarmen i det. Utøverne er jo bare vanlige mennesker som ønsker andre alt godt, sier Dalsegg.