Billettene til konserten med Christel Alsos på Otnesbrygga i Halsa ble utsolgt kort tid etter de ble lagt ut for salg i mars.

Alsos er blant annet kjent fra "Hver gang vi møtes" på TV 2, der hun trollbandt både artister og publikum med sine tolkninger på låter av Claudia Scott, Hans Petter Aaserud, Silya Nymoen, Tone Damli, Tor Endresen og Tshawe Baqwa.

Hennes første utgivelse var singelen "Come On" i 2006, før debutalbumet "Closing The Distance" kom i 2007. Siden har det blitt fire album til, det siste i 2016, og publikum har trykket henne til sitt bryst.

Hun har også blitt nominert til Spellemannprisen fire ganger.

Da dørene åpnet på Otnesbrygga lørdag kveld var flere raske med å stille seg i kø for å få plass nærmest scenen. Lokalet på brygga er ikke stort, og med 150 solgte billetter var det "sild i tønne" tilstander både i første og andreetasje. Men med den flotte musikken og den helt spesielle atmosfæren inne i bryggehuset var det neppe noen som så det som et problem.

Liten vilje til å sponseHalsa Historielag driver kafeen på Otnesbrygga, og Hildur Hestnes i historielaget forteller at de var heldige som fikk en så profilert artist som Alsos til å spille i Halsa.

- Vi fikk tak i henne på rett tidspunkt. Konserten er nok ikke noe vi tjener på økonomisk, men det er moro å få til et slikt arrangement, sier Hestnes.

På forhånd gikk historielaget ut og prøvde å få tak i sponsorer til konserten, men det var kun BKW som stilte opp.

- Vi hadde absolutt håpet på flere sponsorer. Det viste seg å være liten vilje til å være med sponse arrangementet, dessverre, sier Hestnes.