Av Viktor Storsveen

I ett av de siste lagene skjøt Jon Oren fra Surnadal 250 poeng, mens Ludvik Gravem fra Sunndal stoppet på 248 poeng.

Været satte sitt preg på søndagens skyting. Det vekslet mellom regn, sol og vind. Spesielt utsatt var naturligvis rekruttene som skjøt felt med sine finkalibrede våpen. Av nordmøringene var det Vegard Fjærli fra Bæverdalen og Marius Mikkelsen fra Surnadal som var best med imponerende 30/18. Hele 37 skyttere har 30 treff og stiller dermed likt i finalen som skytes fredag.

Torgeir Nisja fra Sunndal tangerte persen sin med 239 poeng og ligger på niendeplass etter søndagens konkurranse. Dermed er han inne blant skytterne som ligger an til kongelag før skytingen fortsetter mandag med klasse 4.

Femteklassingene var ute på sin feltrunde i går, men i skrivende stund ser det fortsatt ut til at Olav Gravem fra Sunndal blir en av de beste nordmøringene foran den store feltfinalen fredag. Olav skjøt som tidligere skrevet sin felt på fredag i klasse 4 og fikk anvist 30/16.

Arvid Ulset fra Aspøy og Straumsnes er foreløpig beste femteklassing lokalt med 30/17. Kine Otnes fra Valsøyfjord har 29/20, Ingar Waag fra Surnadal fikk anvist 29/16, Leif Gravem fra Sunndal har 29/14, Guro Øie Bævre fra Bæverdalen har 29/11 og Jorun Snekvik fra Surnadal stoppet på 29/10.

49 skyttere i klasse 5 har i skrivende stund skutt 30 treff. I tillegg kommer 39 skyttere fra klasse 4 med 30 treff.

På Stang har Ingar Waag skutt 22 treff og er beste lokale skytter.