Elleve juniorer hadde med seg 250 poeng fra innledende skyting. Disse utgjorde det siste og avgjørende finalelaget onsdag. Anvisningen startet på skive 11 der Ronja Hammervold fra Eidsvåg og Eidsøra lå.

- Målet er å skyte 100 poeng. Klarer jeg det skal jeg være fornøyd, men jeg håper jo på mange sentrumstiere også. Jeg er veldig godt fornøyd med finalen og ville ikke skutt om igjen om jeg hadde fått muligheten, sa Ronja før anvisningen.

Det endte med 100 poeng og seks sentrumstiere. Etter hvert gikk Karen Snekvik fra Surnadal forbi med 100 poeng og hele åtte sentrumstiere. Senere fikk Martias Flikka 100 med ni sentrumstiere, mens ytterligere to skyttere tangerte Ronja.

Men da Ronja slo til med 100 poeng og hele ni sentrumstiere i omskytingen, var all tvil feid til side. Det ble Nordmøre på sølvplass og Romsdal på bronseplass. Slett ikke dårlig!

Skytterbragden som de to skytterjentene presterte skriver seg inn i historien som noe av det største gjennom tidene. To på pallen samtidig er spesielt.

Karen og Ronja er nevnt. Hans Øie Bævre og Kjell Arne Fjærli fra Bæverdalen fortjener sannelig også å bli nevnt. Begge skjøt 100 poeng med sju sentrumstiere i finalen.

Leif Gravem fra Sunndal klarte ikke å prestere helt på topp onsdag, men 98 poeng med det treningsgrunnlaget Leif har denne sesongen er langt fra dårlig. Men vi har blitt vant til ett poeng eller to til fra den kanten.

Leif er best av de lokale seniorene med 342 poeng. Videre følger Marte Torvik fra Reinsfjell, Jorun Snekvik fra Surnadal og Terje Nisja fra Sunndal med 338 poeng. Sigbjørn Hausberg fra Surnadal og Lars Lillegård fra Hjelmen stoppet på 337 poeng, mens Ingar Waag fra Surnadal stoppet på 336 poeng. Eline Lillegård fra Hjelmen fikk 335 poeng.

Eldre rekrutt skjøt også sin banefinale onsdag og her ble Signe Eggestøl Husby fra Sunndal beste lokale skytter med 347 poeng etter 98 poeng på omgangen.