Karen Snekvik fra Surnadal fikk en fin sjetteplass i juniorenes feltfinale. Foto: Viktor Storsveen

Stjørdal: En skytter strålte litt mer enn de fleste andre på standplass finfelt. Marius Mikkelsen fra Surnadal fikk anvist 42/7 etter 12/7 i finalen. – Dette er det beste jeg har gjort noen gang, sa en hoppende glad rekruttskytter.

Marius endte med det på en oppsiktsvekkende fin femteplass og med det fikk han også den meget ettertraktede ungdomsmedaljen. I tillegg til Marius, var det mange av de unge nordmøringene som løste sine saker bra. Vegard Fjærli fra Bæverdalen måtte for en gangs skyld tåle en bom og stoppet på 41/8 i samme klasse som Marius.

I eldre rekrutt fikk vi igjen meget gode resultater fra nordmøringene. Erling Waag fra Surnadal og Ola Nordvik fra Bæverdalen som delte 21. plassen, begge med 42/8.

I juniorklassen var det naturligvis store forventninger til Karen Snekvik fra Surnadal og Ronja Hammervold fra Eidsvåg og Eidsøra. Karen stoppet på 42/8 og delt sjetteplass. En ny kjempeprestasjon av den treffsikre jenta. For Ronja ble det litt tyngre ettersom to skudd smalt utenfor blinken. Hun stoppet på 40/5 denne gang.

Kjell Arne Bævre fra Bæverdalen skyter stødig og sikkert i enhver anledning. Med 12/3 i finalen og 42/3 ble han nest best av de lokale skytterne. Camilla Irene Kalset Grøtte fra Surnadal fikk 40/3.

I veteranklassene sluttet Stein Olav Gravem fra Surnadal på 41/4 i V65, mens Ludvik Gravem fra Sunndal ble best i V73 med 41/6 som holdt til en 19. plass.

I NM-finalen, skjøt Olav Gravem fra Sunndal i nest siste lag, men var på ingen måte heldig. Med 37/1 ble det et stykke ned på lista. Best av nordmøringene, ble Tor Egil Halse fra Halsa og Arvid Ulset fra Aspøy og Straumsnes, begge med 42/4.

Ingar Waag fra Surnadal fullførte en fin konkurranse og sluttet på 41/6. Arne Henning Johnsen fra Hjelmen fikk anvist 41/5 og Ola Mogstad Strand fra Øvre Surnadal stoppet på 41/4.

I V55 hadde Gunnar Øyen fra Aspøy og Straumsnes 41/4, som holdt til en meget fintiendeplass.

Axel Skuggevik fra Surnadal fikk anvist 38/6 i klasse 2.