For i butikken er det stappfullt. I tillegg har de et telt ute som er proppet med varer. Her er krukker, kopper, fat, lamper og større ting. Midt i varehaugen står et trøorgel.

– Vi har åpent bare noen ganger i året, men vi har mange kunder. Det er også fordi vi er så billige, sier Elisif Sæthervik.

De startet opp for fem år siden. Bakgrunnen for det hele er de begge er interessert i gamle ting. Det er sikkert noe som ligger i familien, for Eyvind er onkelen til Elisif. Så reiser de rundt og kjøper opp. De kjøper også dødsbo. Ellers ringer folk og tilbyr varer. Noen selger det de vil bli kvitt, andre gir det bort. Det som er veldig populært er gamle ting fra Stavangerflint og Egersund. I tillegg er retro veldig pop.

– Det er ganske artig. Det noen synes er stygt, kan være en skatt for andre.

Annonsering gjør de gjennom nettet, og Gammelskulinj Gjenbruk er varemerke. Vi kaller det også lykkeboden, for når folk kommer hit så blir de så glade. Nå ser eierne fram mot Bøfjordhelga som er i begynnelsen av september. Den 8. september blir det stort vareutvalg.

– Da flytter vi ut varene og stiller ut over store deler av den åpne plassen. Vi har bord og stoler slik at folk kan sette seg ned, drikke kaffe og kose seg.

Juleloppis blir det i slutten av november eller begynnelsen av desember.

– Det blir et høydepunkt, for julevarer har vi mye av i år. Vi har julepynt som er laget i gamle dager. Det er ikke lett å få kjøpt i dag.

Den rosa sykkelen sammen med skiltet der det står Loppis, er lett å få øye på. Den blir nok strategisk plassert i veikanten slik at det er lett å finne fram når Bøfjordhelga nærmer seg.