Etterforsker tjuveriraid på Nordmøre

Lensmannskontorene etterforsker flere innbrudd i Surndal, Rindal, Halsa og Sunndal.

Etterforsker innbrudd: Politioverbetjent Helge Berg ved Surnadal og Rindal lensmannskontor.  Foto: Lisa Botterli Flostrand

Nyheter

Lensmannen i Sunndal etterforsker innbrudd og innbruddsforsøk i en fritidsbolig og naust på Sunndalsøra natt til torsdag. Politibetjent Olav Bråten sier de har sikret noen spor som skal sendes inn til analyse, men vil svært gjerne ha tips fra publikum dersom noen har sett unormal aktivitet ved småbåthavna og Krogshavna.

Politioverbetjent Helge Berg ved Surnadal og Rindal lensmannskontor forteller at de har fått melding om rundt ti innbrudd og innbruddsforsøk de siste dagene. Også natt til torsdag har uærlige personer vært på ferde.

– Vi har fått melding om at noen har tatt seg inn i kiosken ved Rindalshuset. Det er ellers meldt om flere innbrudd i bomkasser både i Surnadal, Rindal og Halsa. Det er litt vanskelig å si når disse innbruddene har funnet sted. Det har også vært innbrudd ved skytebanen i Rindal og det er stjålet verktøy fra en tråkkemaskin. Det har videre forsvunnet tre eldre veteranmopeder i Surnadal. En av disse er kommet til rette igjen. Også biler skjal ha vært utsatt for innbrudd og innbruddsforsøk.

Berg mener det er vanskelig å si om det er en person eller gjenger som har utført innbruddsforsøkene og innbruddene. Vi samler informasjon fra publikum og håper å kunne finne de skyldige.