Spent på statsbudsjettet:

– Tålmodet er oppbrukt

– Nå forventer vi midler til oppstart av E39 Betna – Stormyra, tålmodet er oppbrukt! Det sier Halsa-ordfører Ola Rognskog og Solvår Skogen Sæterbø i Gulstripeaksjonen, som er svært spente på statsbudsjettet som presenteres mandag.

Spent: Halsa-Ordfører Ola Rognskog og Solvår Skogen Sæterbø i Gulstripeaksjonen er svært spente foran presentasjon av statsbudsjettet for 2019, men håper nå at ventetida er over slik at planleggingen av det gryteklare vegprosjektet E39 Betna – Stormyra endelig kan komme i gang.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

I Halsa er det stor spenning foran mandagens presentasjon av statsbudsjettet for 2019. Vegprosjektet E39 Betna – Stormyra har vært gryteklart i flere år, men det mangler 20 millioner kroner til oppstartsmidler.