NHO i Møre og Romsdal om statsbudsjettet 2019:

- Trygt, stødig og næringsvennlig

– Dette er et godt budsjett for videre jobbskaping. Så håper vi at forhandlingene i Stortinget kan gjøre det enda bedre, ikke minst for å sikre ytterligere finansiering av viktige klimatiltak, sier regiondirektør i NHO Møre og Romsdal, Torill Ytreberg.

Torill Ytreberg er regiondirektør i NHO Møre og Romsdal. 

Nyheter

– Det er et budsjett uten de store overraskelsene. Det er bra. Det råder forsiktig optimisme blant våre medlemsbedrifter i Møre og Romsdal. De melder om jobbvekst og gode framtidsutsikter og overraskelser er det siste vi trenger. Nå handler det om å skape enda flere arbeidsplasser og få flere inn i arbeidslivet. Det mener vi dette budsjettforslaget, innenfor en nøktern ramme, treffer rimelig bra på, skriver Ytreberg i en pressemelding. .