- Ansett en elev på OD-dagen!

Mange elever står klare for å gi et dagsverk for en mer rettferdig verden, men de trenger en jobb.

OD: Operasjon Dagsverk blir i år arrangert 1. november. Har du jobb til en eller flere elever?  Foto: Operasjon Dagsverk

Nyheter

Operasjon Dagsverk blir i år arrangert 1. november, og 80 000 elever trenger jobb.

I Møre og Romsdal står mange elever klare for å gi et dagsverk for en mer rettferdig verden, og de trenger din hjelp.

Som arbeidsgiver kan du være med på å gi 10 000 palestinske ungdommer en bedre fremtid. Prosjektet er i samarbeid med KFUK-KFUM Global og støtter traumebehandling, likestillingsprosjekter, og rettighetsopplæring.

- Vi i distriktskomiteen for Operasjon Dagsverk i Møre og Romsdal håper at mange arbeidsgivere vil tilby en jobb på OD-dagen. Dette kan være alt fra vasking til å ha ansvar for bedriftens sosiale medier for en dag, sier leder for distriktskomiteen for Operasjon Dagsverk i Møre og Romsdal, Synne Hovden.

Dersom du har en jobb som må utføres, stor eller liten, kan du utlyse denne på od.no/jobb eller sende mail til jobb@od.no!

- Som arbeidsgiver kan du være med å bidra! Samtidig kan du få utført en arbeidsoppgave. Her kan du slå to fluer i en smekk, sier distriktskomitelederen.


OD 2018 støtter palestinsk ungdom sin innsats for en bedre fremtid. Ungdom i Palestina betaler prisen for en konflikt de ikke var med på å starte, og er lei av å høre at det ikke finnes noen løsning. Man trenger ikke å velge side for å være enige om at alle ungdommer fortjener sine grunnleggende menneskerettigheter innfridd, uansett hvor de kommer fra. Gjennom OD 2018 kan elever ved norske skoler lære mer om konflikten, og bidra til at 10 000 ungdommer kan ta kontroll over sin egen framtid og være med å skape fred.