Næringslivet og kommunen støtter årets TV-aksjon:

– Glad for å kunne bidra

– Hydro og Kirkens Bymisjon har sammenfallende verdier. Vi er glade for å kunne bidra til et mer inkluderende og varmere samfunn.

Hydro-sjekk: Ledelse og ansatte ved Hydro Sunndal er glade for å kunne bidra til årets TV-aksjon. På bildet: Svein Kåre Sund fra NITO, Nils Stølen fra Kjemisk, fabrikksjef Roar Ørsund, Sissel Halset Storslet fra Frivilligsentralen og Sarah Margrethe Skjetne fra sørviskontoret i kommunen.  Foto: Sigmund Tjelle

Nyheter

Det sa fabrikksjef Roar Ørsund ved Hydro Sunndal da han fredag formiddag overrakte Hydro Sunndals sjekk pålydende 100.000 kroner til TV-aksjonen. Ørsund viste til at Hydro har tradisjon for å støtte innsamlingsaksjonen, og synes det er ekstra gledelig å bidra til det viktige arbeidet som Kirkens Bymisjon gjør for å skape et varmere samfunn og arbeide mot utenforskap. Han vil oppfordre andre bedrifter i kommunen til også å støtte aksjonen.