Jazzåteatret med urpremiere:

Strålende Stjernestøv

Denne helga bør Drivalesere på begge sider av fjorden gripe muligheten og unne seg en teateropplevelse utenom det vanlige. Med sjarme, lunhet og ubegrenset talent forteller Jazzåteatret en forsømt del av lokalhistorien.
Nyheter

Den som tror at det dermed er duket for langtekkelig historisk drama i fortellingen om gullgraverne i Yukon, tar skammelig feil. For som alltid når Jazzåteatret griper tak i et stykke lokalhistorie, tilsettes en god dose menneskelige skjebner og fortreffelig musikk, som følger deg i flere dager etter forestillingen. Forestillinga Stjernestøv er først og fremst en opplevelse! At det er et forsømt stykke av vår egen lokale historie som fortelles, er en bonus som gjør materialet nært og ekte. Men det er formelen Jazzåteatret følger, hvor musikk, humor og alvor smeltes sammen i et sukkertøy av en forestilling som gjør at det er verd å komme seg ut av godstolen for denne kulturelle godbiten.