Basar, julehus og knivkurs

Snart er det jul igjen...

Sunndal Husflidslag er i godt driv, med medlemsvekst og stor aktivitet. I morgen, torsdag, inviterer laget til basar på kulturhuset – og snart åpner Julehuset i Borgstua dørene.

Julehus: Elin Torve Nisja, leder i husflidslaget, har funnet fram den blå julegenseren med bjeller på. Snart åpner Julehuset i Borgstua dørene. Marit Engen er blant dem som har med seg produkter for salg, til glede for mange som setter pris på hennes unike, håndlagte produkter. I morgen, torsdag, inviterer husflidslaget til basar. Den foregår i kulturhuset. – I fjor kom det så mye folk på basaren vår, at det rett og slett ble litt trangt om plassen her, forteller Nisja. De to trivelige nissene Elin og Marit viser fram, er det Kari Kjørsvik som har laget. 

Nyheter

– I fjor kom det så mye folk på basaren vår at det rett og slett ble litt trangt om plassen her, ler Elin Torve Nisja, leder i laget.