Nærmer seg med stormskritt:

Advent i Villa Viungen

Så har det allerede gått et helt år siden sist, og adventstida er straks her igjen. Og i år som i fjor inviteres det til «Advent i Villa Viungen» den første helga i desember.
Nyheter

Det loves ei stemningsfull og trivelig helg, og advent med smaken av jul i Villa Viungen førstkommende helg.

– Opplegget blir over samme mal som før, med kunstutstilling, selgere og så videre. I fjor var det kjempekoselig, med mye lys, røkelseslukt, julemusikk og god stemning, forteller leder ved Halsa Frivilligsentral, Tove Karin Halse Lervik.

Her blir det både kunst, musikk, ølsmaking og salg av lokalmat og andre produkt, i tillegg til julegrantenning og andre førjulsaktiviteter.


Helga dras i gang allerede fredag kveld, når kunstutstillingen åpnes i Galleri Villa Viungen. Denne gangen blir det ei salgsutstilling med maleri av Mariann Sæbjørnsen, trykk av Ketil Kvam og keramikk av Ingeborg Lejon.

Lørdag vil en rekke utstillere sørge for kremmervirksomhet med salg av håndverk og lokalmat av ulikt slag, som lakseprodukt, ull og ullklær, flatbrød, pølser og skinn, klær for store og små, såper, poteter og juletrær, sjokolade, pynte/julegavetips av naturmaterialer, gløgg, spekemat og potetsalat, bakels med grøt, smultringer og kaffe.

Her blir det med andre ord noe som passer for enhver smak, til både liten og stor, og både vedskjulet, kjelleren og ellers alle husets små og store rom tas i bruk.

– Lanullva kommer med perfekte julegaver og deilige ullklær, Vorpå Røkeri tilbyr laks, og det selges lokale sjokoladeprodukt, flatbrød, skinn og spekemat. Og Fjord Bryggeri finner du i bryggerkjelleren, i tillegg til en rekke andre selgere og produkt her i Villa Viungen. Kom hit og kjenn på den avslappende og gode stemningen, oppfordrer arrangørene, som sjølsagt håper på fullt hus.


Arrangementet er et samarbeid mellom Halsa Frivilligsentral, Halsa Ungdomsråd, Halsa og Valsøyfjord musikkorps, Halsa kunstlag og Villa Viungen.

Etter at markedet er slutt er det klart for julegrantenning ved sykehjemmet, før det går fakkeltog opp til skolen, der det blir konsert med Halsa og Valsøyfjord musikkorps.

Her blir det altså alle muligheter til å møte adventstida på en trivelig måte. Og kanskje kan hele julegavehandelen gjøres unna her i år?