Neste generasjon Langset tar over ledelsen av Langset-konsernet:

Den nye toppsjefen i Langset-konsernet forventer heftig vekst

– Pilene peker oppover for alle selskapene – det er vekst i alle områder, sier den nyansatte toppsjefen i Langset-konsernet, Anders Langset.

GENERASJONSSKIFTE: Anders Langset (33) overtar som konsernsjef i Langset AS etter sin onkel Jan Tore Langset. Konsernet omfatter 15 forskjellige selskap med over 800 ansatte. Kjerneområdene er olje og gass, bemanning, shipping og maritim, samt prosessindustri. (Foto: ØYSTEIN BJERKELAND) 

Nyheter

– Omsetninga i år vil doble seg sammenlignet med i fjor. Og vi tror at det i 2019, rent resultatmessig, vil se enda bedre ut. Vi har en ordrereserve på godt over en milliard kroner for de neste årene, sier Anders Langset til Romsdals Budstikke.