Juletorget på Skei:

Selve oppskriften på julestemning

Juletorget på Skei har blitt en fast tradisjon for mange som ønsker å få julestemning. På søndag var det igjen klart for torg, med over 40 utstillere av ulike slag.

På torget utenfor Kulturhuset gikk det rykter om noen votter så store at de passet troll. Det var Gunnhild Kvendset (venstre) og leder i Husflidlaget Anny Haugen som hadde tatt med de store vottene, strikket av medlemene i husflidlaget.  Foto: Lisa Botterli Flostrand

Nyheter

Årets juletorg på Skei foregikk både på torget utenfor kulturhuset, inne i foajeen, i Svorka-salen, og på Gammelsamvirkelaget. Senere skulle også julegrana tennes, med musikk av Surnadal Hornmusikk og nisser som deler ut julegaver til barna. Ikke mindre enn 300 pakker ble delt ut i fjor, det sier også noe om besøkstallet.