Overvåkningskamera satt opp på Nordmarka i Surnadal

Først og fremst et trafikk og værkamera.

Bilde tatt fra kamera på Nordmarka på Fv65 i Surnadal. 

Nyheter

Statens vegvesen har montert webkamera med værstasjon på fv. 65 Nordmarka i Surnadal. Kameraet står ved vegskuldra inn mot skistadion på Nordmarka. Værstasjonen er et nyttig hjelpemiddel for de som brøyter og strør vegen slik at de kan gjøre tiltak til rett tid for å sikre trygge vinterveger.

Både bilder og værstasjon er tilgjengelig på www.175.no (velg vegkamera og værstasjoner i menyen til høyre). Slik kan også de som kjører vegen få et bilde av føret på strekningen og informasjon om temperatur i lufta og i vegbanen, vind og nedbør.

Statens vegvesen har en rekke webkamera langs vegene.

- Media kan videreformidle bilder fra disse på egne nettsider, sier vegvesenet.