Willy Henry Kleiven utløste alarmen flere ganger, uten å få hjelp:

Kristiansund kommune ilagt bot etter dødsfall

Kristiansund kommune er ilagt en bot på 100.000 kroner for ikke å ha organisert alarmsentralen på en slik måte at Willy Henry Kleiven fikk forsvarlig helsehjelp da han flere ganger utløste alarmen ei desembernatt for to år siden.

Har kjempet: De etterlatte har kjempet en vond og hard kamp for å plassere et ansvar for det som skjedde med Willy Henry Kleiven den natta han kjempet for livet – og ikke fikk hjelp. «Trygghetsalarm er en alarm som eldre, funksjonshemmede og syke bærer på seg for å kunne tilkalle hjelp i akutte situasjoner hele døgnet», heter det om tilbudet på Sunndal kommunes nettsider. 

Nyheter

Kleiven ble funnet død i leiligheten i Ringvegen på Sunndalsøra om morgenen torsdag 8. desember 2016.