Julegaveaksjon i Halsa

For fjerde året har Halsa Frivilligsentral hatt julegaveaksjon. Det er også tanker om å holde åpen julekveldsfeiring ved Frivilligsentralen.
Nyheter

Bilder og tekst innsendt av Halsa Frivilligsentral:

Halsa ungdomsråd i samarbeid med frivilligsentralen har tradisjon tro hatt julegaveaksjon i år også. Dette er fjerde året vi har en sånn aksjon og folk er flinke til å støtte opp med stor giverglede.

I starten av desember settes kasser ut i alle tre matbutikkene i Halsa, med skrift på om ønsker av julegaver. Julegavene merkes med hvem den passer til, henholdsvis kjønn og alder.

I år fikk vi inn ca. 50 julegaver, som torsdag 20. desember ble fordelt til rette mottakere. Med nisseluer og gledes-smil om munnen gikk jentene fra Halsa ungdomsråd og banket på dørene hvor julegaver skulle leveres.

De ble veldig godt tatt i mot og alle så oppriktig glade ut for å få så kjekt besøk på døra. Invitasjoner om å komme inn i stua sto i kø, men dessverre hadde nissejentene det for travelt til å takke ja, flere hus skulle besøkes.

Dette er en veldig trivelig jobb før jul, hvor glede spres i bygda. Vi håper å gjennomføre samme julegaveaksjon også neste år.

Jentene som deltok på vegne av Halsa ungdomsråd i år, var Elena Alnader og Synne Bævre.

Tanken om å holde åpen julekvelds-feiring på Frivilligsentralen er også på gang. Vi vet at mange også i Halsa kunne tenke seg å dele kvelden sammen med flere, med et godt måltid og trivelig selskap. Ta gjerne kontakt med Frivilligsentralen om du har tanker og ideer rundt dette.

Til slutt vil vi takke alle frivillige sitt engasjement rundt om i bygda for i år, det er kjempeviktig innsats som utføres, til glede og nytte for mange. Men like viktig er nok det at den frivillige kjenner på egen glede ved å delta, være i et felleskap og bidra for andre. God Jul og godt nyttår til alle. Vi møtes til mere frivillig arbeid i 2019.

Takk for samarbeidet i 2018, God jul og godt nytt år.

Mvh.

Frivilligkoordinator Tove Karin Halse Lervik,

Halsa Frivilligsentral.