Inviterer til Idrettsgalla

Fredag 25. januar er det klart for «Idrettens festkveld» i Sunndal kulturhus.

Idrettsgalla: Avdelingsleder for idrett og kultur, Siv Grete Sponås og Hanne Asp fra idrettsstyret inviterer til Idrettsgalla i Sunndal kulturhus, fredag 25. januar.  Foto: Sigmund Tjelle

Nyheter

Som tidligere år inviterer kulturtjenesten og Sunndal idrettsråd til idrettsgalla. Når årets festkveld går av stabelen er det to år siden forrige gang ildsjeler og idrettsutøvere i kommunen ble hedret.

Avdelingsleder for idrett og friluftsliv, Siv Grete Sponås og Hanne Asp fra idrettsrådet forteller at det skal deles ut priser i følgende kategorier: Ildsjel – Talent – Åpen klasse og en pris til en utøver/lag. I tillegg skal det deles ut en hederspris der idrettsrådet og kulturtjenesten, med hjelp fra Egil Knarvik er jury.

– Vi har fått inn en del nominasjoner, men hadde gjerne sett at det kom inn flere. Idrettsgallaen er et åpent arrangement der alle kan melde seg på til meg, sier Sponås. Påmeldingene må de ha da det skal serveres middag.

– Vi jobber også for å få plass litt underholdning. Gerd Stolsmo kommer for å snakke om vegen til suksess, og vi håper også at ingvild Settemsdal kan komme for å fortelle fra turopplevelsene sine.

– Det er stor bredde i idretten i Sunndal. Dette blir en skikkelig idrettens festkveld, sier Siv Grete Sponås og Hanne Asp.


byline